Palvelut

Tilaustyöt

Kuvataiteilija Pauliina Hautala on erikoistunut värikylläisiin maalauksiin ja kontrastisiin mustetöihin, joissa on sisäistä voimaa ja paloa. Tilauksesta toteutetut työt tulee tilata vähintään kaksi kuukautta ennen niiden luovutusta.

Taidekurssit ja -työpajat

Voimme toteuttaa erilaisia työpajoja ja kursseja asiakkaiden tiloissa tai ulkona. Kurssien sisältöä voimme rakentaa ryhmän tarpeiden mukaan joko luovan taidekokemuksen suuntaan tai Green Care -hengessä toteutetuksi minimatkaksi oman itsen syövereihin.

Esimerkkejä kursseista

Mustemaalaustyöpaja ”Veden äärellä” johdattaa osallistujat lujasti taiteen maailmaan. Sormet sotkeentuvat ja paperit täyttyvät, mutta samalla koetaan luonnon tavoin villi ja vapaa mustemaalaus. Soveltuu aikuisille ja omatoimiseen työskentelyyn kykeneville nuoremmille asiakkaille.

Luontotaidekokemus ”Anna kynäsi kulkea” on ulkona toteutettava elvyttävä luontohetki, jossa hiljennytään metsän äänien edessä, annetaan stressitasojen laskea ja haastetaan silmiä näkemään ympäristö uudella tavalla. Kokonaisuus yhdistelee Green Care -harjoitteita ja kuvataiteen menetelmiä. Soveltuu aikuisille ja omatoimiseen työskentelyyn kykeneville asiakkaille, jotka osaavat antaa tilaa jokaiselle osallistua rauhassa.

Lasten ”Väriräjähdys” on taatusti sotkeva värien iloittelu, jossa yhteistyössä tutustutaan taideteoksen tekemiseen ja erilaisiin tapoihin tuottaa jälkeä. Soveltuu monenikäisille, mutta huomioithan että materiaaleissa voi olla haitallisia aineita.

”Luonnonmateriaalikurssit”, lähdetään luovasti rakentamaan erilaisista luonnonmateriaaleista kransseja tai kokedamoja, tai sitten pesiä ja minimaailmoja. Sovellettavissa erilaisiin tiloihin ja eri ikäisille.

Lisäksi kursseille on aina räätälöitävissä erilaisia teemoja, jotka tuntuvat asiakkaista mielekkäiltä. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä!

Erityisryhmien taidekurssit ja -työpajat

T:mi Pauliina Hautala on rekisteröity Tampereen kotipalvelun tukipalvelujen rekisteriin. Käy tutustumassa erityisryhmille suunnattuihin palveluihin.

Täältä löydät yhteystiedot!